Sva su cjepiva kontaminirana !!!

Sva su cjepiva
kontaminirana !!!
Autor: Irena Dujmušić
Matrix World
Zakon nalaže da sva djeca po rođenju primaju cjepiva, prema rasporedu cjepljenja, zbog takozvane „imunizacije“. Iako su mnoge bolesti gotovo iskorijenjene, cjepljenje se provodi i dalje, i što je najgore, roditelji nemaju pravo izbora da li žele ili ne žele cijepiti svoju djecu. Točnije, ukoliko odbiju, prolaze raznorazne pritiske od strane državnih i zdravstvenih djelatnika, te im prijete novčane i zatvorske kazne.
Svaki čovjek bi trebao imati pravo na izbor u ovom, navodno slobodnom društvu, a prije svega, svi bi trebali imati pravo na istinite informacije, a one se sustavno prešućuju od strane vlasti i medija.
Još 2003. godine u U.S. National Library of Medicine, objavljena je studija pod nazivom „Neurološki razvojni poremećaji nakon cjepljenja s cjepivima koja sadrže Thimerosal“. Autori studije su isprva bili skeptični glede toga da bi koncentracije thimerosala (žive), mogle imati ikakvog utjecaja na neurološki razvoj.
No, ova studija predstavlja prvi epidemiološki dokaz, na temelju nekoliko desetaka milijuna doza cjepiva ubrizganih u SAD-u, koji povezuje cjepiva s Thimerosalom  s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama.
Naime, baza podataka pokazala je statistički porast slučajeva autizma, mentalne retardacije te govornih smetnji nakon primjene DTP (difterija, tetanus, pertusis) cjepiva s Thimerosalom, u odnosu na DTP cjepiva bez Thimerosala. Porast autizma i govornih smetnji je bio veći kod muške djece, dok je mentalna retardacija bila jednako zastupljena kod oba spola.
Zaključak studije je da je pronađena veza između neurorazvojnih i motoričkih smetnji i cjepiva koja sadrže Thimerosal, te da treba provesti dodatna istraživanja koja će ovo potvrditi te proširiti.
Na istoj stranici Nacionalne Medicinske Biblioteke objavljena je 2012. godine studija „Dokazi o paralelama između trovanja živom i patologije mozga kod autizma“.  Svrha ovog preglednog rada je ispitati paralele između toksičnih učinaka žive na mozak i moždane patologije koju nalazimo kod autističnog spektra poremećaja (ASD). Ovaj pregled donosi DOKAZE o istovjetnostima kod navedenog. Između ostalog navodi se: mikrotubulna degeneracija, neuroinflamacije, oksidativni stres i lipidna peroksidacija, umanjenja metilacija, disfunkcija vaskularnih endotelnih stanica i patološke promjene krvnih žila, smanjen protok cerebralne krvi i mogi drugi.
Broj oboljelih od autizma je u stalnom porastu. Brojke govore o porastu od 600% od’80-tih godina. Nemoguće je procjeniti broj oboljelih u čitavom svijetu, ali otprilike brojke su 1 naprema 100. Predviđa se daljnji rast…..
Čitateljima laicima ove riječi ne znače puno, no bitno je da su nađene iste promjene u mozgu koji je otrovan živom i u mozgu koji pati od ASD poremećaja. Ovaj pregled također razmatra mogućnost da živa radi sinergistički s drugim toksinima i patogenima na način koji može doprinijeti patologiji mozga kod ASD-a, a dokazi to pokazuju.
Da li ste o ovome čitali u medijima, da li vas je o ovome obavjestio vaš lječnik prije nego li je uputio vaše dijete na cjepljenje? Ne! Da li imate pravo ovo znati? Apsolutno da!
Vjerovali ili ne, ovakvih studija je jako puno, no vi o njima ne znate ništa, i ne možete znati, jer se istina, kao na primjer ovao kojoj smo pisali, o direktnoj povezanosti cjepiva i autizma, mentalne retardacije i sličnih poremećaja – prešućuje!
Dr. Robert Bell, nekadašnji potpredsjednik Međunarodnog društva za istraživanje raka pri britanskoj bolnici za liječenje raka je izjavio: “Glavni, ako ne i jedini uzrok monstruoznog povećanja raka je cijepljenje” .
Zašto to tvrdi? Jer su cjepiva  kontaminirana raznim otrovima. Između ostalih to je tvrdio i Dr. Maurice Hillerman, vodeći znanstvenik za cjepiva pri farmacutskoj kompaniji Merck.  Kako navodi Natural News, on je otvoreno priznao da su cjepiva koja su dana Amerikancima kontaminirana virusima leukemije, AIDS-a i raka. Cijeli prijepis intervjua s dr. Hillermanom je dostupan zahvaljujući Dr. Lenu Horowitzu, a snimku priznanja na kameri pogledajte ovdje.
Još jedan doktor je javno istupio i izložio mitove o cjepljenju javnosti, Dr. Larry Palevsky, eminentni pedijatar, koji je desetak godina davao cjepiva sve dok nije povezao što mu roditelji djece govore, dok nije počeo sumnjati u ono što radi, te je počeo istaživati cjepiva. Kako je navedeno na stranici Dr. Mercola, ono što je saznao je: da su sva cjepiva kontaminirana! Pitao se: „Jesu li sastojci cjepiva pravilno ispitani? Postoji li razlika između izloženosti virusima, bakterijama, teškim metalima i toksinima putem zraka, hrane, crijeva i kože, u odnosu na to kad se ubrizgava u vaše tijelo? Jesmo li stvarno pogledali što se događa s cjepivima nakon što se ubrizgavaju u djete? Je su li antitijela dovoljna da osiguraju zaštitu djeteta od bolesti? „
Također je izjavio: ” U svojem istraživanju cjepiva, i na osnovi mikrobiologije i virologije za koju smo  obučeni da znamo u našoj medicinskoj obuci, ja ne mogu shvatiti kako cjepivo virusom može biti sigurno.”, te:  “Kako cijepljenje protiv gripe može spriječiti da nosimo virus gripe u svojim nazalnim otvorima?”
Njegov zaključak je:  „Propuštamo puno važnih podataka jer ne želimo vjerovati, također nam nedostaje puno važnih podataka koje nećemo akumulirati, jer je većina studija učinjena od strane samih proizvođača cjepiva”.
Slika je vlasništvo Microbe World.
Mikoplazme mogu biti parazitske ili saprotrofske. Nekoliko vrsta je patogeno za ljude, uključujući i M. pneumoniae, koja je važan uzročnik atipične upale pluća i drugih respiratornih poremećaja i M. genitalium, koje su uključeni u ženske upalne bolesti. Mikoplazme su najmanje poznate stanice promjera oko 0,1 mikrona (ĩm).
Možda najveći znanstveni autoritet koji tvrdi da su cjepiva kontaminirana je Garth Nicolson. On je stanični biolog i urednik magazina za Kliničku i Eksperimentalnu Metastazu, te časopisa za Celularnu Biokemiju. Jedan je od najcitiranijih znanstvenika u svijetu, objavio je više od 600 medicinskih i znanstvenih radova, uredio više od 14 knjiga i editirao za 28 medicinskih i znanstvenih časopisa. Nicolson ide dalje i tvrdi da svi imamo oštećenja od primljenih cjepiva, koja su sva kontaminirana mikoplazmom.
Video uradak s njegovim izlaganjem možete pogledati ovdje.
Mikoplazme pripadaju jedinstvenoj bakterijskoj vrsti iz razreda Mollicutes, koji se od ostalih bakterija razlikuju po tome što nemaju staničnu stijenku, pa mogu mijenjati oblik, što onemogućava njihovu detekciju. Smatraju se najmanjim živućim organizmima sposobnima za samoreprodukciju.
Kontaminacina mikoplazmom predstavlja značajan problem za kulturu stanica sisavaca koji se koriste za istraživanje.Mikoplazme mogu uzrokovati katastrofalne posljedice na eukariotskim stanicama i mogu mijenjati svaki parametar stanica što dovodi do nepouzdanih eksperimentalnih rezultata i potencijalno opasnih bioloških proizvoda. Mikoplazme se ne mogu otkriti vizualnim pregledom koristeći normalan svjetlosnim mikroskopom i tako mogu ostati nezapažene u kulturama stanica.
Neka cjepiva sadrže i supstance koje su direktno vezane uz sterilitet. Organic Health navodi upravo to, cjepivo Fluarix protiv „svinjske“ gripe sadrži Polysorbat 80, koji prema studiji iz Slovačke uzrokuje sterilitet kod miševa.
Pitamo se s pravom – što sve trpaju u ta cjepiva, ima li išta da nisu stavili u njih? Jer već su stavljali i genetski manipulirane viruse, u cjepivo.
Opravdanje za cjepiva
Prema Centru za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC), “Imunitet prema bolestima se postiže kroz prisutnost protutijela na te bolesti u sustavu osobe.“ Ovo je, zapravo, glavni razlog za korištenje cjepiva.
Nedavno istraživanje, prema navodima Greenmedinfo pokazalo je da u nekim slučajevima nema antitijela koja su potrebna za imunitet protiv nekih virusa. Istraživanje je objavljeno u časopisu Immunity 2011. godine.
Istraživači su otkrili da miševi zaraženi virusom vezikularnog stomatitisa (VSV) mogu pretrpjeti kobne invazije na središnji živčani sustav, čak i u prisustvu visokih koncentracija antitijela protiv VSV. Pronašli su da dok su B-stanice bile neophodne za preživljavanje VSV infekcije kroz modulaciju urođene imunosti, posebno ponašanja makrofaga, antitijela koja su se proizvodila kao dio adaptivnog imunog odgovora bila su:  “ni potrebna niti dostatna za zaštitu.” Ovi rezultati, prema autorima studije su ,“ u suprotnosti s trenutnim gledištem da su antitijela koja proizvode B-stanice apsolutno potrebna za preživljavanje  primarne citopatske virusne infekcije, kakva je uzrokovana VSV-om.”
Slika pokazuje podjelu imuniteta u našim tijellima.
Otkriće da antitijela nisu potrebna za zaštitu od infekcije, nije novost.
U stvari, ne samo da protutijela nisu potrebna za imunitet, u nekim slučajevima visoke razine antitjela nalaze se u prisutnosti aktivnih, pa čak i smrtonosnih infekcija.
Na primjer, visoka razina serumskih protutijela protiv tetanusa koja je promatrana nije pružila zaštitu protiv bolesti. Izvješće iz  1992. objavljeno u časopisu Neurology izvještava o ozbiljnim slučajevima tetanusa kod imuniziranih pacijenata s visokim anti-tetanus titrovima,  a jedan od njih je umro kao od infekcije.
Ovakva saznanja su direktan udarac na teoriju antitijela koja je temelj vakcinologije. Doista, u vacinologiji, koja je znanost ili način razvoja cjepiva, učinkovitost cjepiva često se određuje sposobnošću cjepiva da poveća titre antitijela, čak i ako to ne odgovara stvarnom svijetu učinkovitost, odnosno  podudaranju antitijelo-antigen. U stvari, regulatorne agencije, poput FDA, često odobravaju cjepiva na temelju njihove sposobnosti da podigne antitijela, bez potrebe za dokazima o učinkovitosti cjepiva, što bi bilo logično.
Dakle, iz svega navedenog jasno je da se može stvoriti sintetički imuni odgovor putem cijepljenja, ali nije vjerojatno da će dovesti do poboljšanja imuniteta, ukoliko je stvarna učinkovitost u pitanju, koja je jedini istinski sudac je li cjepivo vrijedno ili ne.
Neki bi mogli misliti kao što zagovornici cjepiva misle, da povišena antitijela dokazuju vrijednost cjepiva, no upravo je suprotno:  cjepivo uzrokuje štetu u tijelu, naročito djeci u razvoju, stvaranjem nepotrebno povišenih titara protutijela, a pogotovo uništavajući  imunitet unošenjem žive, aluminija, fenola, diploidnih stanica (iz abortiranih fetusa), kikiriki ulja, GM virusa i drugih užasa.
O istini o cjepivima i lijekovima smo već pisali, i pisat ćemo i dalje. Prije odluke o cjepljenju je važno da imamo sve informacije koje su nam potrebne kako bi bili sigurni da ćemo time osigurati sebi i svojoj djeci – zdravlje.

Hakim`s Tajne Zdravlja