Cezij klorid - Ubica raka

Cezij klorid - Ubica raka


Dobitnik Nobelove nagrade, Dr. Otto Warburg, otkrio je, da kada je smanjimo količine kisika u tkivu za 35%, za 48 sati zdrave stanice promijenile su se u jednosmjerne, kancerogene stanice. (opširnije o otkriću pročitajte OVDJE)

Pacijenti s bolešću raka imaju niske količine kisika u krvi, obično oko 60% u usporedbi s prirodnom vrijednošću od oko 100 po pulsnoj oksimetriji.
Uobičajene terapije, koje se koriste u liječenju bolesti raka (kemoterapija i radijacija) uzrokuju drastične padove količinâ kisika u tijelu!

Acidozna ili kisela tkiva sadrže male, dok lužnata tkiva sadrže velike količine kisika.

U zdravu stanicu glukoza i kisik lako ulaze i otpadni proizvodi odmah se uklanjaju iz stanice. Ph stanice ostaje u prirodnom rasponu od 7,35. Kada toksične tvari (izlaganje kancerogenima) kronično podražuju vanjske, obložne opne, ova opna djeluje neprirodno, onemogućujući kisiku ući u stanicu, dok je glukoza još uvijek sposobna ući u stanicu.

Ioni kalija odgovorni su ili zaduženi, da glukoza može ući u stanicu.
Kalij ulazi u stanice raka prirodnim načinom, pa tako glukoza još uvijek ulazi u stanicu raka.

Stanice raka imaju samo 1% sadržaja kalcija, nađenog u prirodno zdravim stanicama. Ioni kalcija, magnezija i natrija, koji su odgovorni i zaduženi za ulaz kisika u stanicu, ne mogu ući u stanicu raka, ali ioni kalija još uvijek ulaze u te stanice. Tako imamo stanice raka, koje sadrže glukozu, ali ne i kisik.

Kada kisik ne uspijeva ući u stanicu, stanica gubi sposobnost upravljati svojim pH, te stanica postaje potpuno kisela. To uzrokuje nastupanje neprirodnog metabolizma (anaerobna glikoliza), kojim se glukoza mijenja (fermentacija) u dvije čestice mliječne kiseline. Ovakvo stvaranje mliječne kiseline odmah smanjuje pH unutar stanice na 6,5 – 5,7 ili i niže.
Mliječna kiselina oštećuje obrazac pravilnog stvaranja DNA.
Mijenja se, također, i prenositelj poruka RNA, pa se tako gubi sposobnost stanice upravljati svojim rastom. Dolazi do brzog i nekontroliranog rasta i diobe stanice raka.

Vitamin C i cink povećavaju unos cezija, rubidija i kalija u stanice raka što dovodi do podizanja njihova pH s 5,7 ili 6 na 8 i njihove trenutne smrti.

Korištenje lužnate terapije u liječenju raka

Dijelovi svijeta, koji imaju velike količine jakih lužnatih minerala u vodi, imaju vrlo nisku učestalost raka. Hopi indijanci imaju vodu sa sadržajem rubidija i kalija, dok Hunzi na sjeveru Pakistana imaju vodu s velikim sadržajem cezija i kalija i hrana im je puna vitamina B17. Kod Hopija i Hunza ne javlja se rak, dok se ne udalje od svojeg područja na kojem žive. Vrlo je zanimljivo, i Hopi i Hunzi redovno jedu jezgru koštice kajsije (laetrile).

Terapija cezijem je sasvim dobro djelovala u liječenju raka, ali se na nju zaboravilo, kada je tek nekoliko zdravstvenih djelatnika čulo za nju i koji su bili spremni suočiti se s protivljenjem liječničkog ustroja ili establišmenta protiv svakoga, tko ne koristi konvencionalne postupke terapije. Korištenje jakih alkalnih ili lužnatih sredstava pružalo je stalno izlječenje mnogih pacijenata.

Većina lužnatih minerala (cezij, rubidij, kalij) mogu ući u stanice raka – cink i C vitamin to optimiziraju. Njihova jaka lužnatost, naročito cezija, dovodi do porasta pH u stanicama do vrijednosti 8 ili i više, jer oni utječu na pH više nego li slaba kiselina (mliječna ili laktična kiselina) unutar stanica raka.

U vrlo lužnatoj sredini stanice raka mogu opstati samo nekoliko dana ili i manje, ovisno o stupnju prisutne lužnatost u stanici raka. Ako mnogo stanica raka odumre istovremeno, sposobnost tijela da obradi i ukloni otpad, nastao masovnim odumiranjem stanica, može popustiti, što uzrokuje ''reakciju detoksifikacije''.

Glavni organ, uključen u detoksifikaciju tijela, jest jetra.
Simptomi detoksikacije mogu uključivati simptome slične gripi, glavobolju, mučninu i osip po koži.  Jetra može pojačati svoju sposobnost u uklanjanju toksina korištenjem biljnog mlijeka čička, silimarina, što je dobra zamisao koristiti tijekom terapije raka.

Napominjem da zdrave stanice imaju prirodni električni potencijal ( 70-110 mV ) u opnama svojih stanica, što im omogućuje držati cezij izvan stanica.

U tretmanu cezijem treba uzimati cezij klorid u tekucini jer kapsule cezija rijetko mogu biti uzrok perforacije stomaka ili tankog crijeva, ako dospiju u položaj izravnog dodira na zidove bilo kojeg od tih organa. Iz tog razloga cezij se mora uvijek uzimati s hranom, a cezij koji se uzima u tekućini, sigurniji je od kapsule.

Jedno od stanja, koje se zamijetilo nakon terapije s cezijem, bio je upadljiv porast količine urinske ili mokraćne kiseline u krvi.
Ovo uzrokuje veliko otpuštanje DNA iz odumrlih stanica raka.
DNA se metabolizira u urinsku ili mokraćnu kiselinu u količini od 3,5 mg do 20 mg.

To se lako sprječava korištenjem lijeka Xyloprim (allopurinol) prije i popratno s cezijem, tako da ne dolazi do stvaranja prekomjerno velikih količina urinske kiseline, ali kod kolicine cezija koju sam savjetovao da se uzme ovo se uglavnom ne moze desiti

Xyloprim snižava količine urinske kiseline u krvi mijenjanjem metabolizma proteina, tako da tijelo stvara manje urinske kiseline, što smanjuje količinu urinske kiseline u krvi, kao i količinu urinske kiseline, koju bubreg treba izlučiti.

Stanice raka sadrže mrežu fibrina, 13 do 15 puta deblju od mreže fibrina, koja okružuje zdrave stanice.

Mreža fibrina, koja okružuje stanice raka, igra ključnu ulogu u sposobnosti stanica raka, da izbjegnu svoje uništavanje, sasvim otežavajući limfocitima, fagocitima i citokinima imunosnog sustava doći u dodir sa stanicama raka i uništiti ih.  Kako starimo, naša sposobnost stvarati enzime stalno se smanjuje.

Ključni enzim koji treba uzimati uz CEZIJ je tripsin i kimotripsin, a moze ih se nacu u najboljem omjeru u preparatu poi menu Wobenzyn.

Doza može početi s 3 tablete tri puta dnevno na prazan stomak na sat vremena prije jela.

Enzimska probava ove fibrinske mreže važan je dio terapije protiv raka.
Ubrzava se, također, i prerada odumrlih stanica raka digestijom fragmenata tkiva, uzrokovane enzimskom terapijom.

DOZIRANJE CEZIJEVA KLORIDA

Cezijev klorid daje se u 2 jednako podijeljene doze od 1 do 3 grama, nije potrebno više jer B17 obavlja ostalo.

Uz CEZIJ dodaje se:

emulzija vitamina A (100.000 do 300.000 jedinica),
vitamin C u obliku estera (4 do 30 grama),
cink (80 do 100 mg),
selen (600 do 1200 mg) i
amigadalin, vitamin B17 (1500 mg)
Wobenzym ili Vitalzym
Coral Calcij
DMSO
Vitamin B15

Na tretmanu cezijem moze doci do manjka kalija, pa je stoga potrebno nadgledati serum kalija zajedno s količinama urinske kiseline u krvi na svakih 10 dana. Svaka alkalna ili lužnata terapija mijenja pH tijela prema lužnatijem stanju. 
To uzrokuje unos kalija u stanice ( čelije ), što može imati za posljedicu male količine kalija u serumu. Ovo kretanje kalija u stanice znači, da osobi može ozbiljno nedostajati kalija, čak iako nema nikakve dijareje ili povraćanja. To se rijesava dodavanjem 1-3 gr kalija na dan. Kada se daje kalij on se mora uzeti minimalno na 2 sata iza ili ispred cezija.

Žao mi je da rezultati studija u kojima se koristio cezij, nisu toliko objavljivani, koliko zaslužuju.

Evo još jednom što cezij čini:
1)   čini stanice raka lužnatim (Napomena: KRV NiJE lužnata, samo unutrašnjost stanica raka)
2)   ograničava unos glukoze u malignu stanicu (čineći tako stanicu gladnom i ''bolesnom'' zbog pomanjkanja hrane),
3)   neutralizira mliječnu kiselinu (koja uzrokuje nekontrolirano razmnožavanje malignih stanica )
4)   zaustavlja fermentaciju, što je drugi utjecaj na ograničavanje glukoze.






















Ionska tekućina klorida cezija djeluje stvaranjem stanica raka visoko lužnatim, obično 8,0 i više, uništavajući tako stanice raka ili čineći ih tako ''bolesnim'', tako da ih može uništiti imunosni sustav.

Klorid cezija ne samo da uništava stanice raka neposredno ili posredno, nego odmah i zaustavlja metastaze raka, može početi smanjivati masu tumora tijekom nekoliko nedjelja i gotovo uvijek zaustavlja bolove raka u roku od 24 do 48 sati, ovisno o tomu što uzrokuje bolove.


H. Nieper je u Hannoveru, Njemačka, obavio mnoga ispitivanja na ljudima, kao i H. Sartori u Washingtonu, DC, kao i mnogi drugi liječnici. U cjelini, rezultati su vrlo zadovoljavajući. Primjećuje se, da svi bolovi u svezi s rakom nestaju za 12 do 24 sata, osim u vrlo rijetkim slučajevima, u kojima je postojao problem odvikavanja od morfija, što je zahtijevalo nekoliko sati više. Zdrave stanice ne upijaju klorid cezij.

DMSO omogućuje kloridu cezija usmjeriti se na stanice raka na još izrazitiji način.

SAVJET:
Iz iskustva smatram da ne bi bilo loše jednom u 6 mjeseci preventivno uzimati 2 mjeseca Cezijev klorid u količini od 1 gr na dan uz doručak.

Evo zašto:


Ako bilo gdje u tijelu postoji stanica ( ćelija ), a postoji sigurno, koja ne diše aerobno, već anaerobno, dakle fermentacijom glukoze te na taj način pH počinje da pada, Cezij će u nju povući kalij i stanica će biti eliminirana prije nego i dobije šansu da postane maligna.  Stanica ( ćelija ) postaje maligna kada se anaerobno disanje popne na 35-40%.

Znači, pomoću Cezija eliminiramo je na vrijeme, recimo kada je anaerobno disanje došlo na 15% ili manje. Značajno je i to da nakon dvomjesečnog uzimanja Cezija on još ostaje aktivan u tijelu 3 mjeseca. Jeftina, a učinkovita preventiva.
Hakim`s Tajne Zdravlja